sâmbătă, 6 decembrie 2008

Fernando de la Caransebes - (by MenThal)



Cum zicea si vorba aia “Romania e o tara minunata, pacat ca e locuita!”.
Si acuma sa revenim la lucruri mai serioase, care ma imprumuta cu niste bani sa ma mut in Olanda sau Canada?


Si inca ceva pt "artistul de valoare" de la mine:
In afara de saxofonist care mai aducea cu ceva muzica, restul numai panarame: muzica de 2 lei vechi, versuri in valoarea unei cepe degerate, miscare scenica… unde o fi fost miscarea aia?! ca in rest numai cracaneli si zburaturi din coate, mai ceva decat closca lu’ bunica-mea… animatoarele nu stiau incotro sa se deplaseze sau daca e bun ritmul pentru figurile lor, un Opel Tigra din ‘96 trantit acolo sa dea bine la “avere”, un local plin de fumuri si pereti goi…

Nici nu stiu de ce s-au mai consumat bani, sanatate, energie, resurse fizice etc. E mai frumos la circ… macar acolo sunt ceva artisti si munca lor chiar e dificila.

Aaaa, am uitat sa adaug detalii despre vocea inconfundabila a “maestrului” Fernando, dar mai bine cred ca ma abtin din comentarii si imi rezerv energie pentru tavalit pe jos de atata vedetism cat incape in pielea acestui personaj total derutat. Oricum, succes, fiindca oricum nu vei intelege tot ce se scrie aici, asa ca poti continua. Poate ca la batranete vei realiza ce inseamna MATURITATEA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu