joi, 8 ianuarie 2009

Ce putem viziona la Cinema

Premiere:
Yes Man

Carl Allen s-a înţepenit într-o rutină. Atunci când nu respinge cererile de creditare la banca unde lucrează, refuză invitaţiile prietenilor săi, preferând să-şi petreacă serile uitându-se la televizor, singur pe canapea. A devenit cu adevărat un “No Man.”
Viaţa lui Carl ia o turnură neaşteptată şi radicală după ce participă, fără prea mult entuziasm, la un seminar de auto-
întrajutorare, condus de un guru, adept al pozitivismului, care-i stimulează pe adepţii săi să spună “DA”, transformându-şi astfel viaţa. Iniţial, scepticul Carl cade de acord să-şi testeze spontaneitatea spunând DA… la orice.

Prieteni model (Role models)

Danny si Wheeler, doi agenti de vanzari trecuti de 30 de ani, ajung sa savarseasca o infractiune in timpul unei petreceri. Cei doi sunt evident aresati, iar judecatorul ii condamna la serviciu in favoarea comunitatii, cei doi trebuind sa efectueze 150 de ore in cadrul unui program de tip Big Brother, Big Sister, in care copii si adolescentii cu probleme primesc un mentor adult.

Cum insa nici Danny si nici Wheeler nu sunt cu adevarat maturi, in ciuda varstei, evidnet ca alegerea lor ca modele pentru niste tineri este cel putin neinspirata, dar nu mai putin amuzanta.


In curand la Cinema City Cluj va doresc vizionare placuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu