vineri, 9 ianuarie 2009

Consilierii discuta marti rezilierea contractului cu Oncos


Consiliul local (CL) al municipiului Cluj-Napoca va lua in discutie, in sedinta din 13 ianuarie, desfiintarea contractului de vanzare a actiunilor pe care Oncos le detine la clubul de fotbal Universitatea Cluj.
In referatul care insoteste proiectul de hotarare se face referire la adresa depusa la registratura Primariei, in 23 decembrie 2008, de catre SC Oncos Impex SRL, adresa prin care solicita CL Cluj-Napoca "rezolutiunea" pe cale amiabila a contractului de vanzare-cumparare, incheiat in 2 iulie 2008.
Contractul urmeaza sa fie reziliat pentru neindeplinirea obligatiilor contractuale, respectiv neplata integrala a avansului scadent in 31 decembrie a anului trecut, avans care se ridica la 2.931.600 de milioane de lei. Ca urmare a rezilierii, Oncos va pierde garantia pentru incheierea contractului, respectiv suma 418.800 lei.

Executivul CL urmeaza sa notifice SC Oncos Impex SRL asupra desfiintarii contractului de vanzare-cumparare, iar in baza notificarii se va efectua reinegistrarea CL ca actionar in registrul actionarilor si la Oficiul Registrului Comertului, fara a mai fi necesara indeplinirea vreunei alte formalitati. Executivul CL mai este imputernicit sa procedeze la executarea silita, daca va fi cazul.


Sursa:http://www.citynews.ro/cluj/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu