duminică, 11 ianuarie 2009

Internet wireless in salile de lectura din Hasdeu


Studentii facultatilor Universitatii Babes-Bolyai (UBB) care sunt cazati in caminele din complexul Hasdeu vor beneficia in scurt timp de internet wireless in salile de lectura din camine.
Chiar daca initial s-a stabilit ca tinerii sa se bucure de internet in cele 29 de sali de studiu pana ce intra in sesiune, instalarea acestuia s-a amanat cu cateva zile.

"Am facut toate demersurile in ceea ce priveste internetul in salile de lectura, iar reprezentantii UBB au fost foarte receptivi si chiar entuziasmati, promitandu-ne realizarea acestui plan in cel mai scurt timp posibil, fiind chiar pus primul in lista proiectelor universitatii de pe anul 2009", spune Paul Chis, coordonator al comitetului de administrare al campusului de camine si cantine studentesti Hasdeu.

Studentii sunt foarte increzatori cu privire la avantajele de care urmeaza sa beneficieze. "Sunt foarte multumita de conditiile pe care ni le ofera si chiar nu am de ce sa ma plang. Vestea ca vom avea internet in salile de lectura ma face sa ma simt si mai norocoasa ca locuiesc in acest complex studentesc si cred ca nu se va supara nimeni, chiar din contra", spune o studenta care locuieste in caminul 2 din Hasdeu.

Sursa: http://www.citynews.ro/cluj

Un comentariu:

  1. ce tare o sa mearga cu laptopu in sala de lectura ca sa "invete" pe mess si sa navigheze pe net

    RăspundețiȘtergere