duminică, 26 iulie 2009

Smile... De câte ori ai zambit în ultimul timp? În aparenta zâmbesti şi te porţi frumos. În esenţă, eşti trist şi plângi. Dar de ce ai lasa pe cineva să vadă acest lucru dacă singura opinie pe care o ai este aceea ca nimeni nu te poate ajuta?!
De fapt, mulţi au încercat sa te ajute, dar ai preferat sa te inchizi în interiorul tau şi să nu mai împartaşesti cu nimeni durerea ce o porţi în suflet. Ai crezut că aşa este mai bine. Poate că ai avut dreptate. La un moment dat oricum nu vei mai rezista si vei incepe sa plângi de faţă cu toţi. Şi la ce bun? Te vor considera nebun, fraier. Nu te vor ajuta. Singura persoană care îţi va fi întotdeauna alaturi vei fi chiar tu. Unica persoană pe care o vei înţelege şi care te va înţelege. Alter-ego sau pur şi simplu TU.
Aparenţele înşală. Da, ai dreptate. Aparenţele sunt curve. Şi dacă nu înşală tot nu arată adevarul gol-goluţ.
Esenta este greu de găsit. Este mult prea ingropată în nişte vorbe pe care le auzi, dar nu le reţii.
Ridica-te. Arată ce vrei. Lasă aparenţele deoparte şi arată ce ai tu mai bun in interior. Nu renunta pentru o palmă. Ştii prea bine că un şut în fund inseamnă un pas înainte. Ce nu te omoară, te face mai puternic.
În lumea asta în care trăim, lumea asta materialistă, precum o curvă flămândă, care ar face orice să te fută şi să îţi mai ia şi banii, tot ce contează sunt aparenţele, contează marca veşmântului pe care îl ai pe tine, care în esenţă are rolul de a te feri de condiţiile atmosferice neprielnice, haina aceea contează mai mult decât caracterul, cel puţin la prima vedere, cel puţin pentru peste 80% din populaţie. Unde vom ajunge şi unde ne îndreptăm..
Unii ar spune că ne merităm soarta. Şi din păcate, cu fiecare zi trăită pe acest pământ, înclin să le dau dreptate.

Ce ai înţeles din asta, tu, cititorul meu în număr negativ? Nimic, pentru că, pe lângă ce eşti
imaginar, dacă te înmulţesc cu o variabilă rezultatul dă cu minus.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu