luni, 21 septembrie 2009

Maturizarea. Pamfirelovici style

Procesul de maturizare e destul de complex, greu de înţeles şi foarte luung. Nu vreau să filozofez despre asta, nici nu mă chinui prea tare să înţeleg ce zic "specialiştii" despre el (proces). Maturizarea poate fi privită din mai multe perspective, din perspectiva dezvoltării intelectului, a capacităţii de a asimila diverse câcaturi, cât şi la un nivel "fizic", ca să fi "matur" trebuie să ai o mufă de om "matur". Dacă ai o moacă de om "mare", asta nu înseamnă automat că şi gândeşti ca un om "mare" (reciproca e valabilă).
Nu de puţine ori am încercat să mă gandesc la asta: "Sunt destul de matur pentru vârsta mea?". Şi de fiecare dată răspunsul venea prompt şi excesiv de sincer: "Negative". Până acum câteva luni.
Acum o să vă povestesc despre unu` dintre prietenii mei, pe nume Pamfirelovici. Pamfirelovici, are 21 de ani, 186 cm şi puţin peste 80 de kilograme. Eu îl cunosc foarte bine pe Pamfirelovici, deci pot să vorbesc despre el chiar şi la persoana I, şi chiar asta o să fac. Uite incitanta mea (adică a lui Pamfirelovici) poveste:
"Acum 25 de zile am facut un lucru ciudat, în privinţa căruia eram extrem de sceptic, mai ales la început. Am făcut un pariu. Un pariu simplu. Termeni extremi de simplii şi dureroşi: Abstinenţă pe o lună. Fără Manuela, fără Giocco di Manno, fără alte chestii de gen. Şi cum mie cum nu prea îmi sta în caracter să pierd (pariurile), deşi am suferit (intens) pe parcursul acestei luni, în sfârşit văd lucrurile clar, am început să înţeleg călugării. Partea interesantă e că după 2-3 zile (de la începutul "curei"), ai tendinţa să fi agitat, nervos, agresiv, ca o femeie nefutută (cu ocazia aceasta le-am înţeles şi pe femeile nefutute), dar după o vreme îţi intră în sistem, te "curăţă", gândul de a sparge gresia nu mai e atât de îmbietor precum era odată. Astăzi am realizat că mai am 5 zile din pariu, 5 zile fără să o dau la muştiuc, şi spre surprinderea mea, nu îmi mai pasă, nu îmi mai vine, mă simt ca şi unu trecut (cu succes) prin focurile AA, detaşat total, împăcat cu mine însumi, am găsit calea de echilibru între Ying şi Yang. Îl înţeleg şi pe Albert Einstein, şi pe toţi ăia care zic că e mult mai bine să nu te masturbezi, gen Biserica Catolică, sau toate bisericile, nu ştiu exact (pentru că nu prea îmi pasă).
De câteva săptămâni mă simt mai matur, mai trecut prin viaţă decât eram (acum cateva săptămâni). Şi ştiu că orice bărbat (mai puţin călugării şi Papa [despre el nu-s prea sigur]) îşi unge ştromeleagu` din când în când (mai ales la vârsta "marilor întrebări"), nu e nimic rău în asta, dar încearcă să mergi mai mult de o lună fără. Ai să vezi că alta e lumea, soarele străluceşte mai puternic, iarba are alt miros, mintea îţi e mai ageră, capacitatea de a înţelege lumea creşte, totul are alt gust, alt miros, unul mai bun. Deşi uneori, trist fiind, te găseşti stând dezbrăcat într-un colţ, înconjurat de semiobscuritate, frecând uşor o pulă semierectă, şi ascultând o melodie cântată de Tokyo Hotel  în amintirea timpurilor trecute (vremea când o lustruiai mândru..); nu zic, nu e uşor să izbuteşti, dar give it a go. Nu ştii ce pierzi."             

P. Pamfirelovici,

Abstinent Amator 

Aşa. Pamfirelovici kicks ass (the gigant, fat, cellulite filled kind of ass you see in hippo porn movies).

Orice asemănare între mine (aka MenThal) şi personajul din perspectiva căruia am scris această experienţă de viaţă  e PUR (POWER GEL) întamplătoare.

7 comentarii:

  1. Da un futut cinstit se poate?
    Sa citez pe un amic. Ca sa dovedesti ca esti barbat adevarat dupa ce o futi pe una pana o saturi, cand pleaca ea la ea acasa te apuci si dai o laba. E clar ca nu ti-ar mai trebui dar o faci oricat de greu iti e, pentru ca poti. Astea sunt lucruri pe care o femeie nu o sa le inteleaga niciodata. =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu cum ajungi sa vezi lucrurile astea cu alti ochi dupa o luna de NeFe, dar in mod evident nu-ti mai trebuie asa de tare. Corpul asa functioneaza pe principiul cerere si oferta. Cand creierul vede ca produce prea mult ( hormoni, sperma ) si nu se foloseste, se diminueaza cantitatea, pentu ca necesarul nu e asa de mare. Apoi, dupa o luna ajunge sa nu-ti mai pese. Probabil ca dupa un an ajungi chiar sa nici nu te mai gandesti la asta, decat cu scarba :P

    RăspundețiȘtergere
  3. A, si sunt curios cum il verificau prietenii daca nu a trisat :P Asta daca nu mergea pe incredere, bineinteles.

    RăspundețiȘtergere
  4. @vreauultimulloc - de futut se poate, dar Pamfirelovici este intr-o faza din viata lui in care nu vrea sa bage in seama femeile (sau femeile nu vor sa il bage in seama, desi uneori scapa (rupe lantul abstinentei) si fute la greu). Pamfirelovici are avantaju de a avea pula mare, astfel ca femeile din auzite sunt deosebit de entuziasmate sa il "incerce".

    @Porcuşorul Radioactiv > Conteaza cat de "dependent" esti de actul respectiv, desi odata cu trecerea timpului iti trece si cheful (de a lubrifia gresia).
    Si prietenul cu care a facut pariul, a perfectionat un sistem ingenios de a-l controla, deoarece Pamfirel (asa il alint eu uneori), dupa 2/3 sticla de Fanta umpluta cu tuica de pruna iti spune mai multe decat un terorist tortura.. (pardon) interogat de C.I.A.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreauultimulloc: Pot să te contrazic, femeile (unele dintre ele pot să înţeleagă orice comportament al unui bărbat, atâta timp cât nu-l trece prin propriile filtre). Dacă o femeie ajunge să se accepte pe sine, ajunge să-i accepte şi pe ceilalţi, orice comportament ar avea aceştia. Eu una m-aş amuza în situaţia respectivă, eventual l-aş ajuta să-şi facă o labă şi aş pleca.

    Iar apropo de femeile nefutute, exista si aici o explicatie pe care cei mai multi nu o stiu. DIn punct de vedere energetic, in timpul unui act sexual, femeia se incarca cu energie, iar barbatul pierde energie. Dupa actul sexual, pana la urmatorul act sexual, se incarca barbatul, iar femeia nu mai are nici o sursa.Cand sursa ei de energie s a cam terminat, atunci face "ca o femeie nefututa", asta deoarece cele mai multe relatii se bazeaza pe dependenta. Foarte putine femei stiu sa se "alimenteze" altfel decat printr o act sexual (exista exercitii pentru acest lucru).punct.:)

    RăspundețiȘtergere
  6. jorjette - pot sa iti spun din experienta, comportamentul unei femei "nefutute" difera de cel al unui barbat "abstinent, sau nefutut".
    Si despre faza cu laba dupa ce pleaca femeia acasa la ea, e adevarata, dar depinde si de cat de "buna" e femeia la pat :P

    RăspundețiȘtergere
  7. păi în general comportamentul unui bărbat diferă de cel al unei femei, e clar că şi reacţiile vor fi diferite...

    RăspundețiȘtergere