joi, 11 decembrie 2008

FINAL » România - Norvegia 31-37. România se bate cu Croaţia pentru locul 5!


România nu a reuşit să obţină calificarea în semi-finalele CE de handbal din acest an, naţionala Norvegiei măturînd pe jos practic cu fetele antrenate de Radu Voina. Începutul meciului a fost dezechilibrat, iar nordicele au luat un avans de 3-4 goluri încă din start. Ardean a încercat de una singura în prima repriză să ne păstreze în joc, dar ratările imense şi lipsa de reacţie în apărare ne-au costat scump.

Repriza a doua a început excelent pentru România, dar deşi fetele noastre s-au apropiat chiar şi la 2 goluri la un moment dat, Norvegia şi-a turat iar motoarele la maxim şi a reuşit pînă la urmă să învingă la pas o naţională "tricoloră" care nu a mai strălucit decît pe alocuri, la realizările Cristinei Neagu sau ale Melindei Geiger. Huţupan a reuşit cîteva intervenţii bune pe final de meci, dar acest lucru nu a mai contat, echipa noastră ratînd calificarea mai departe.

Dacă Ungaria ar fi bătut Spania, România ar fi fost deja calificată în careul de aşi. Din păcate, piesele de bază ale Ungariei, Gorbicz, Verten şi Palinger au fost de nerecunoscut

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu