joi, 15 ianuarie 2009

Cretinitati la 5 noaptea/dimineata

Din nou luzaru de serviciu acuma e ora 4 : 50 dimineata. Speram sa dorm in noaptea asta. Desigur pentru a "cine se mai oboseste sa numere" oara din viata mea m-am inselat. Am dormit bine noaptea trecuta si am facut marea prostie sa beau un energizant la ora 22.. si de aici a pornit totul. Colegu nostru Bogdan, la ora 4 : 40 a eliberat o juma de flacon de spray (from hell) in camera. Se plangea de fum. Sprayu lui nu stiu de unde l-a achizitionat este cel mai urat mirositor spray din cate s-au putut fabrica. Un miros pe care nu asi dori sa il simta nici macar cei mai enervanti dintre dusmanii mei, nici macar o milisecunda. Din momentul in care spray-ul diavolului mi-a atins piramida nazala si eu din nevoia de aer am inspirat am simtit ceva in plamani cum nu am mai avut neplacerea sa experimentez. Un miros ranced, de untura stricata amestecata cu voma de capra si esenta de cadavru de sconcs putrezit. Nu mint. Pentru un moment creerul meu s-a oprit. Nu am putut sa asimilez nimic din jurul meu. Cu ultimele puteri am deschis geamu de la camera si am inspirat adanc. Clipa fericita de aer curat.. Desigur izul de spray putrezit se mai simte si acuma dupa ce am stat 10 minute in frig cu geamul deschis. Abia acuma am reusit sa imi inhib senzatia de voma care m-a cuprins instantaneu, din momentul in care spray-ul si-a emanat grotescul odor. Desigur dupa ploaia de injuraturi am reusit sa imi revin.
Acuma stau si ma gandesc asa ce cretin s-ar da pe la subsuori cu acel experiment neinspirat care a fost denumit generic spray. Probabil cu acel miros nu reusesti sa atragi mai mult decat muste si persoanele fan miros de morga. Fetele iti vor cadea la propriu la picioarele tale. Desigur tu o sa te multumesti sa le faci respiratie gura la gura, dar prin asta nu reusesti decat sa le ucizi din cauza ca te-ai dat cu spray-ul cu miros de ranced.
Decat sa folositi acest spray, pe numele lui ATHOS "trade mark from bazar/piata/38+" mai bine mergeti voi frumos, faceti-va nevoile intr-o cana, amestecati pana se omogenizeaza si apoi pulverizati.
Acuma sper sa mai prind si eu cateva ore de somn. Luzaru' de serviciu va transmite existenta usoara.
Si da, e la 5 dimineata. Inca o noapte fututa. La mai multe.

Un comentariu: