vineri, 16 ianuarie 2009

In spatiul subteran bucureastean s-au descoperit semne de viata

In Bucuresti, o capitala aflata sub asediul traficului, al recordurilor negative, al stirilor proaste si al manifestarilor publice inghesuite, se gasesc conditii favorabile in subteran pentru dezvoltarea unei vieti armonioase si echilibrate.

Aflat mereu intr-o continua alerta, cu sistemul de aparare si de lupta mereu solicitat la maxim, bucuresteanul cauta locuri de refugiu. Unii aleg sa se opreasca si sa se predea, sa se odihneasca un numar cat mai mare de ore ca sa aiba resurse suficiente pentru suportat sefi si situatii de criza, incheiat rapoarte si 10 mailuri pe minut. Dar in paralel cu odihna resemnata de la suprafata, in subteran trepideaza viata. Acolo gasim oameni care profita de fiecare celula si fiecare picatura de sange din ei, oameni care nu-si lasa trupul sa uite ca traieste. Isi oxigeneaza mintea si inima zambind, alergand, bucurandu-se. Isi fac un obicei din a trai cu bucurie. Si apoi continua sa rada, pentru ca au exercitiu. Oameni care se bucura de alti oameni. Sanatosi, optimisti, veseli. Ei fac parte din zona aceea a speciei pe care ne bazam pentru energie, pentru reactie, pentru opozitie, rezistenta si anduranta. Cei mai multi dintre ei joaca laser tag la LaserMaxx Romania, un loc in Bucuresti care seamana mai degraba cu un asezamant social pentru interactiune decat cu un spatiu comercial. Un loc in care mergi cu pasul mai grabit, mintea mai curioasa si chipul mai relaxat decat de obicei. Mereu relaxat, incurajat de atmosfera, de prezenta celor ca tine, pentru care acolo nu mai conteaza decat pozitia din care tragi si cat de repede trebuie sa te misti.

Cei mai pasionati si cei mai activi dintre jucatorii de laser tag au nevoie de provocari si sa-si pastreze standardele cat mai inalte. Acestia se intalnesc in cadrul celei de-a treia editii LaserMaxx Professionals Cup, o competitie de laser tag organizata de LaserMaxx Romania in fiecare an. 16 echipe foarte agile si foarte pregatite, isi doresc intalnirea cu altii jucatori la fel de buni ca ei pentru a-si testa abilitatatile cu adevarat, dar mai ales pentru a avea parte de partide de laser tag extrem de intense si de solicitante.
Competitia se va derula in luna februarie incepand de luni, 16 februarie de la ora 19.00. Premiile constau in jocuri de la Ubisoft, partenerul evenimentului, in CD-uri de muzica si in jocuri de laser tag, ca buna dispozitie sa se mentina in sange un timp cat mai indelungat. Pentru mai multe informatii accesati www.lasermaxx.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu